Våre hester


RAVN
Rase: Fjordhest Høyde: 145cm
Eier: Langedrag

Ravn er en flott fjording som vi låner fra Langedrag. Han er utdannet opp til LB/ LA i dressur og hopper også bra. Han har gode bevegelser og er veldig snill. Veldig morsom å ri dressur på!
MINI PATRICK
Rase: Dansk sportsponni F:1995 Høyde: 140cm
Eier: Familien Hammer

Patrick er en flott ponni, som er lett og lydig å ri! Gode bevegelser og veldig ridbar. Liker aller best å gå dressur, hopper ikke lenger. God å bruke i voltige! Snill og god på boksen! Utdannet opp til LA i dressur.
NEPTUN
Rase: Polski konik F:2002 Høyde: 140cm
Eier: Anine Andreassen

Neptun er en ponni med mye motor, som liker å jobbe! Han er snill og grei i all håndtering. Han er veldig glad i å hoppe. En morsom ponni å ri, spesielt hvis du liker at hesten går godt frem!

BERGUR
Rase: Islandshest F: Høyde: 152
Eier: Nittedal Hestesenter

Bergur er en snill og grei islandshest. Veldig god å sitte på i alle gangarter! Kan være litt skeptisk til nye ting, men gjør alt bare han føler seg trygg. Kjempegrei gutt som alle kan ri!
FRITJOFF
Rase: Fjording F:2001 Høyde: 148
Eier: Langedrag

Fritjoff er en veldig blid fjording som vi låner fra Langedrag. Han har tre gode gangarter, og er utdannet til LB i dressur, liker å hoppe og har generelt god fremdrift. Snill på tur og på boksen!
SOL
Rase: Fjording F:2000 Høyde: 150cm
Eier: Langedrag

Sol er ei blid dame som er like glad i å hoppe, gå tur og gå dressur. Snill og blid. Ukomplisert og grei i all håndtering. Også super å kjøre med!

SHAKIRA
Rase: Blandingsponni F:1999 Høyde: 132cm
Eier: Nittedal Hestesenter

Shakira kom inn i rideskolen et år etter vi startet opp. Hun er en bestemt dame, men er superfin å ri når hun kommer i gang! Synes det er moro å hoppe, og er god å sitte på!
TAMSIN
Rase: Welsh Mountain F:1997 Høyde: 122cm
Eier: Anine Andreassen

Tamsin er en flott hoppe som er morsom å ri på! Snill og grei og gjør det hun blir bedt om. Hopper kjempefint, er også en super kjørehest.
WILLY
Rase: Godtlandsruss F:1995 Høyde: 125cm
Eier: Nittedal Hestesenter

Willy er en ukomplisert og grei ponni. God å sitte på og lydig. Super å hoppe med! En kjempefin læreponni som er snill i all håndtering!

TINY SUPRISE
Rase: Blandingsponni F:2000 Høyde: 115cm
Eier: Familien Skiaker

Tiny er en kjempegrei og ukomplisert ponni. Hun gjør alt hun blir bedt om og er trygg og god å sitte på. Hopper også fint. Har lært mange barn å ri!
RUFUS
Rase: Shetlandsponni F:2008 Høyde: 106cm
Eier: Nittedal Hestesenter

Rufus er en veldig søt shetlandsponni, som er blid og liker å jobbe. Han kan enda ikke så mye, og er fortsatt under utdanning. Veldig søt og glad for å kos og stell.

MOLLY
Rase: Shetlandsponni F:2002 Høyde: 90cm
Eier: Anine Andreassen

Molly er vår lille øyestein! Hun er en vakker dame, i tillegg til å være veldig snill og blid. Kjempegrei og ukomplisert når det gjelder alt av ridning og håndtering.
SABRINE
Rase: Shetlandsponni F: 2003 Høyde: Ca 106cm
Eier: Nittedal Hestesenter

Sabrine er en fantastisk shetlandsponni som er utrolig allsidig. Hun kan kjøres med vogn så vel som hun kan hoppe! Hun elsker sprang og hopper med god teknikk. En ponni som gir mye!
TORINO

Rase: Tinker F: 2009 Høyde: Ca 150cm
Eier: Nittedal Hestesenter

Torino er en fantastisk flott tinker som er veldig snill og allsidig! Blid og hyggelig på boksen, og alle kan ri han! Han har startet 70cm i sprang og går øvelser opp til LA i dressur. En yndling hos mange!