Ansatte

Anine Andreassen: Daglig leder

Tidligere jobbet over 30 år i hjemmetjenesten. Over 40 års erfaring med hest, både trav, galopp og ridehester. Til tross for at Anine er pensjonert er hun fortsatt å se daglig på hestesenteret hvor hun har en viktig rolle både i administrasjon, økonomi, stallarbeid og forefallende arbeid!

 

Marte Svenkerud: Rideskolesjef og trener

Utdannet ridelærer trinn 3 ved Starum, samt trener 1 fra NRYF. Marte har konkurrert både i sprang og dressur, men fra young rider nivå satset hun fullt på dressur. Sammen med hesten sin Wivienne har hun konkurrert opp til grand prix, og de deltok under NM senior i 2020. Ekvipasjen var også aktuelle for nordisk i dressur da Wivienne dessverre fikk en alvorlig skade. Marte underviser i rideskolen tirsdag og onsdag, samt har private treninger før og etter rideskolen.

 

Bjørn Svenkerud: Smed

Bjørn har jobbet som hovslager i over 40 år. Har mange års erfaring med hest og hestehold, og har eid og trent flere trav og galopphester. Idag er han også pensjonert, men det er Bjørn som slodder banen hver dag, kjører frem høy, skor skolehestene, samt gjør forefallende arbeid. Bjørne eier og trener i dag en travhest som går aktivt i løp. 

 

Ida Svenkerud: Ridelærer

Ida har holdt på med hest hele livet, og er utdannet barnevernspedagog samt Ridelærer 1. Sammen med sin unghest Diany konkurrerer hun i dressur, og ekvipasjen utmerket seg blant annet under HM for fireåringer samt Breeders i 2022. Ida underviser i rideskolen mandager, samt at hun er med på helgeaktivitetene som blir satt opp. 

 

Shabitha Tharmalingam: Lærling

Holdt på med hest siden fra hun var liten og skal ta fagbrev i hestefag hos oss våren 2024. Shabitha treffer du i stallen hver dag før rideskoletid. Hun gjør stallarbeid, har ansvar for skolehestene, rir til skolehester ved behov, og underviser rekrutter.