Nittedal Hestesenter AS

Høsten 2006 sto Nittedal hestesenter klar til bruk.
Nittedal hestesenter er et as, og er eid og blir drevet av samboerparet Anine Andreassen og Bjørn Svenkerud. Begge har lang erfaring med hest, og Anine er daglig leder på hestesenteret, mens Bjørn jobber, og har jobbet som hovslager i mange år.
De har tvillingene Marte og Ida, som begge er aktive dressurryttere, og som også bidrar med undervisning i rideskolen. De har også en sønn som ikke er interessert i hest.

Nittedal hestesenter består vesentlig av rideskole med ca 150 elever i uken. I tillegg leies ridehallen ut til private ryttere, ridestevner og treninger.'

 

 

Nittedal hestesenter har ingen egen klubb, men har et nært samarbeid med Nittedal rideklubb som har sitt tilholdssted på hestesenteret. De arrangerer bl.annet alle sine stevner der, 5 til 6 ganger i året.

Hestesenteret har til sammen 20 stallplasser, hvor noen er til privat utleie. Paret har også stall med 5 bokser på småbruket der de bor noen hundre meter unna hestesenteret, hvor de har sine egne hester oppstallet.


I tillegg til rideskolestallen som ligger i enden av ridehallen, er det en servicedel over denne, bestående av kafeteria/klubbrom, kontor m.m., disse har utsikt inn mot ridehallen. Her arrangeres bl.a. barnebursdager, og lokalene kan leies ut til forskjellige arrangement
Senteret har nå også egen uteridebane!
Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vårt hestesenter!