Våre hester

Langedrags HAUK

Rase: Fjordhest

Høyde: 148CM 

Eier: Langedrag

Hauk er en flott fjording som vi låner fra Langedrag. Han er utdannet opp til LB/ LA i dressur og hopper også bra. Han har gode bevegelser og er veldig snill. Veldig morsom å ri dressur på! Hauk er veldig snill i all håndtering. 

BERGUR

 

Rase: Islandshest

F: 2000

Høyde: 152

Eier: Nittedal Hestesenter

 

Bergur er en snill og grei islandshest. Veldig god å sitte på i alle gangarter! Kan være litt skeptisk til nye ting, men gjør alt bare han føler seg trygg. Kjempegrei gutt som alle kan ri!

 

Langedrags FRITJOFF

Rase: Fjording

F:2001

Høyde: 148

Eier: Langedrag

 

Fritjoff er en veldig blid fjording som vi låner fra Langedrag. Han har tre gode gangarter, og er utdannet til LB i dressur, liker å hoppe og har generelt god fremdrift. Snill på tur og på boksen!

SHAKIRA

Rase: Blandingsponni

F:1999

Høyde: 132cm

Eier: Nittedal Hestesenter

Shakira kom inn i rideskolen et år etter vi startet opp. Hun er en bestemt dame, men er superfin å ri når hun kommer i gang! Synes det er moro å hoppe, og er god å sitte på! Hun er en dame med stor D, har mye personlighet, men når du først finner ut av henne får du mye igjen!

TAMSIN

Rase: Welsh Mountain

F:1997

Høyde: 122cm

Eier: Anine Andreassen

 

Tamsin er en flott hoppe som er morsom å ri på! Snill og grei og gjør det hun blir bedt om. Hopper kjempefint, er også en super kjørehest. Kjempefin å ri på tur!

WILLY

Rase: Godtlandsruss

F:1995

Høyde: 125cm

Eier: Nittedal Hestesenter

 

Willy er en ukomplisert og grei ponni. God å sitte på og lydig. Super å hoppe med! En kjempefin læreponni som er snill i all håndtering!

TINY SUPRISE

Rase: Blandingsponni

F: 2000

Høyde: 115cm

Eier: Familien Skiaker

 

Tiny er en kjempegrei og ukomplisert ponni. Hun gjør alt hun blir bedt om og er trygg og god å sitte på. Hopper også fint. Har lært mange barn å ri!

MOLLY

Rase: Shetlandsponni

F:2002

Høyde: 90cm

Eier: Anine Andreassen

 

Molly er vår lille øyestein! Hun er en vakker dame, i tillegg til å være veldig snill og blid. Kjempegrei og ukomplisert når det gjelder alt av ridning og håndtering. Molly brukes ikke så mye i rideskolen lengre da hun har en gammel skade, men brukes på enkle timer, og hun elsker puss os stell!

SABRINE
Rase: Shetlandsponni

F: 2003 Høyde: Ca 106cm
Eier: Nittedal Hestesenter

Sabrine er en fantastisk shetlandsponni som er utrolig allsidig. Hun kan kjøres med vogn så vel som hun kan hoppe! Hun elsker sprang og hopper med god teknikk. En ponni som gir mye!

TORINO

Rase: Tinker F: 2009 Høyde: Ca 150cm

Eier: Nittedal Hestesenter

Torino er en fantastisk flott tinker som er veldig snill og allsidig! Blid og hyggelig på boksen, og alle kan ri han! Han har startet 70cm i sprang og går øvelser opp til LA i dressur. En yndling hos mange!

HEIDI

Rase: Sportsponni

F: 2000

Høyde: 145 cm 

Eier: Nittedal Hestesenter

Heidi er en erfaren sprangponni. Hun har tidligere hoppet høye klasser i sprang, og elsker fortsatt å hoppe, men på et lavere nivå. Hun er nokså krevende i sprang, men brukes fra lett øvet i dressur og bomarbeid. Hun er utrolig snill og blid å holde på med! 

QUAPI

Rase: Pinto

F: 2006

Eier: Storeskar 

Quapi er en utrolig hyggelig og snill ponni med god motor og arbeidslyst! Han går LB dressur og 60 cm sprang. Vi er så heldig å låne han fra Skogshorn som bruker han på leir på sommeren. 

 

 

 

MAYSA'S RÅNJA

Rase: Fjording

F: 2010

Høyde: 146cm

Eier: Nittedal Hestesenter

Maysa er en søt og blid fjordinghoppe som vi kjøpte sommeren 2022. Hun har passe motor, går lett til tøylen og synes det er gøy å hoppe! Hun har tre gode gangarter og kan øvelser til LB/ LA. 

 

 

 

 

 

 

DIVA

Rase: Fjording og araberblanding

F: 2012

Høyde: 146cm

Eier: Nittedal Hestesenter

Diva er en blandingsponni som vi kjøpte våren 2023. Hun kan øvelser opp til LB, og hopper opptil 60cm sprang. Hun krever litt bein, men er god å sitte på samt hopper fint når du får på plass motoren! Hun er veldig trivelig på boksen!

 

 

 

 

 

 

 

 

BELONA

Rase: Connemara 

F: 2010

Høyde: 148cm

Eier: Nittedal Hestesenter

Denne flotte hoppa kjøpte vi våren 2023. Belona har et hjerte av gull, og er like snill på boksen som under ridning. Hun går øvelser opp til LA dressur, og 70cm sprang. Pga forandringer i beina passer vi på at hun ikke går for hardt og, og vi begrenser høyden under sprang. En ponni som gir skikkelig rytterglede!

 

 

 

 

 

TORMENTA

Rase: PRE

F: 2009

Høyde: 161cm

Eier: Nittedal Hestesenter

Tormenta importerte vi fra Spania høsten 2021. Hun har vært litt utfordrende, men begynner å lande og fungere godt i rideskolen. Hun har god fremdrift, er følsom og går øvelser mot LB/ LA. Hun begynner også å hoppe godt, og er veldig snill på boksen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEAUTY

Rase: Blandingsponni

F: 

Høyde: 130cm

Eier: Karoline og Aasa Hermansdatter Hoff

Beauty er en supersøt ponni som har passe motor. Hun er veldig snill på boksen, men kan fort finne på å stikke ut av luftegården dersom noe ikke passer henne. Hun er bestevenn med Tormenta, og hun hopper kjempefint. Hun har mye personlighet og kan mange triks! Vi er så heldig å låne denne fine ponnien i rideskolen!