Våre hester


RAVN


Rase

: FjordhestHøyde

: 145cm

Eier: Langedrag

Ravn er en flott fjording som vi låner fra Langedrag. Han er utdannet opp til LB/ LA i dressur og hopper også bra. Han har gode bevegelser og er veldig snill. Veldig morsom å ri dressur på!

MINI PATRICK

Rase: Dansk sportsponni F

:1995

Høyde: 140cm

Eier: Familien Hammer

Patrick er en flott ponni, som er lett og lydig å ri! Gode bevegelser og veldig ridbar. Liker aller best å gå dressur, hopper ikke lenger. God å bruke i voltige! Snill og god på boksen! Utdannet opp til LA i dressur.

NEPTUN

Rase: Polski konik F

:2002

Høyde: 140cm

Eier: Anine Andreassen


Neptun er en ponni med mye motor, som liker å jobbe! Han er snill og grei i all håndtering. Han er veldig glad i å hoppe. En morsom ponni å ri, spesielt hvis du liker at hesten går godt frem!

BERGUR


Rase: Islandshest F

:

Høyde: 152

Eier: Nittedal Hestesenter


Bergur er en snill og grei islandshest. Veldig god å sitte på i alle gangarter! Kan være litt skeptisk til nye ting, men gjør alt bare han føler seg trygg. Kjempegrei gutt som alle kan ri!

FRITJOFF


Rase: Fjording F

:2001

Høyde: 148

Eier: Langedrag


Fritjoff er en veldig blid fjording som vi låner fra Langedrag. Han har tre gode gangarter, og er utdannet til LB i dressur, liker å hoppe og har generelt god fremdrift. Snill på tur og på boksen!

SOL

Rase: Fjording F

:2000

Høyde: 150cm

Eier: Langedrag


Sol er ei blid dame som er like glad i å hoppe, gå tur og gå dressur. Snill og blid. Ukomplisert og grei i all håndtering. Også super å kjøre med!

SHAKIRA

Rase: Blandingsponni F

:1999

Høyde: 132cm

Eier: Nittedal Hestesenter


Shakira kom inn i rideskolen et år etter vi startet opp. Hun er en bestemt dame, men er superfin å ri når hun kommer i gang! Synes det er moro å hoppe, og er god å sitte på!

TAMSIN

Rase: Welsh Mountain F

:1997

Høyde: 122cm

Eier: Anine Andreassen


Tamsin er en flott hoppe som er morsom å ri på! Snill og grei og gjør det hun blir bedt om. Hopper kjempefint, er også en super kjørehest.

WILLY


Rase: Godtlandsruss F

:1995

Høyde: 125cm

Eier: Nittedal Hestesenter


Willy er en ukomplisert og grei ponni. God å sitte på og lydig. Super å hoppe med! En kjempefin læreponni som er snill i all håndtering!

TINY SUPRISE

Rase: Blandingsponni F

:2000

Høyde: 115cm

Eier: Familien Skiaker


Tiny er en kjempegrei og ukomplisert ponni. Hun gjør alt hun blir bedt om og er trygg og god å sitte på. Hopper også fint. Har lært mange barn å ri!

RUFUS


Rase: Shetlandsponni F

:2008

Høyde: 106cm

Eier: Nittedal Hestesenter


Rufus er en veldig søt shetlandsponni, som er blid og liker å jobbe. Han kan enda ikke så mye, og er fortsatt under utdanning. Veldig søt og glad for å kos og stell.

MOLLY

Rase: Shetlandsponni F

:2002

Høyde: 90cm

Eier: Anine Andreassen


Molly er vår lille øyestein! Hun er en vakker dame, i tillegg til å være veldig snill og blid. Kjempegrei og ukomplisert når det gjelder alt av ridning og håndtering.

SABRINE
Rase: Shetlandsponni F: 2003 Høyde: Ca 106cm
Eier: Nittedal Hestesenter

Sabrine er en fantastisk shetlandsponni som er utrolig allsidig. Hun kan kjøres med vogn så vel som hun kan hoppe! Hun elsker sprang og hopper med god teknikk. En ponni som gir mye!

TORINO

Rase: Tinker F: 2009 Høyde: Ca 150cm

Eier: Nittedal Hestesenter

Torino er en fantastisk flott tinker som er veldig snill og allsidig! Blid og hyggelig på boksen, og alle kan ri han! Han har startet 70cm i sprang og går øvelser opp til LA i dressur. En yndling hos mange!