DAGLEIR

Vi arrangerer dagleirer ca èn gang i måneden, samt alle ferier utenom høstferien. Våre dagleirer er populære blant barn og unge som allerede går i rideskolen, samt de som kun ønsker å ri litt som en helgeaktivitet, eller går på en annen rideskole. 

 

Hva er dagleir?

Dagleirene starter opp kl 09.00 på morgenen, vi tilbringer dagen i stallen, har to rideøkter samt èn teoritime og avlsutter dagen kl 15. Elevene blir delt inn i grupper etter nivå og hver enkelt gruppe gjør rideaktiviter tilpasset sitt nivå. Vi gjør alt fra dressur, sprang, voltige, tur, barbak, gymkhana etc. I tillegg til ridetimene har vi fokus på håndtering av hestene og at man blir kjent med hesten, dens behov og instinkter, puss og stell samt håndtering. Dagleirene inneholder i tillegg èn teoritime. Dagleirene er ypperlig for deg som ønsker å ri mer, samt bli bedre kjent med hestene, håndtere de mer på stall og lære genrelt mer om hest og hestehold. 

 

For hvem?

Dagleirene passer for alle, fra nybegynner til øvet. Vi har snille og skolerte skolehester, rutinerte ridelærere og hjelpere. Aldersgrense er 6 år. 

 

Priser

Kr 800,- pr dag, rabatterte priser ved flere dager (gjelder ferier). 

 

Kommende dagleirer høst 2022

Lørdag 3.september, lørdag 8. oktober, lørdag 26.november

 

Kontakt og påmelding

For påmelding til dagleir i helgene; send Marte en mail via martesvenkerud@hotmail.com. Skriv navn, alder og nivå på eleven samt kontaktinfo på foresatte. Egen påmelding for leirene som er i feriene blir lagt ut på hjemmeside, facebook og spond.